Bespaar

Koop ik niet te duur in?

Dat is een vraag die elke ondernemer zich regelmatig stelt. De inkoopkosten zijn immers van grote invloed op uw uiteindelijke bedrijfsresultaat. Maar hoe dit uit te zoeken? Aan de hand van een beproefde checklist licht Pro-Culinair uw inkoop door. Op basis van deze resultaten krijgt u het antwoord.

Krijg ik waar voor mijn geld?

De markt van horecaproducten is zeer divers, maar de inkoopkosten worden in grote mate bepaald door de versproducten. Pro-Culinair weet wat er te koop is en heeft de vakmensen in huis die met u kunnen bepalen welke prijs-kwaliteitverhouding gewenst en haalbaar is.

Het inkopen van versproducten is een vak apart en een deal is niet vanzelfsprekend een financieel goede, om nog maar te zwijgen over constante kwaliteit.
Naast ons advies op het gebied van verswaren bieden wij inmiddels een breed scala aan overige productgroepen.

Ons aanbod op het gebied van leveranciers en fabrikanten is inmiddels fors gegroeid, waardoor er ook voor uw bedrijf ongetwijfeld voordelen te behalen zijn.

Het is immers zo dat ieder horecabedrijf verschillend is. Dus voor ieder bedrijf gelden er andere wensen en mogelijkheden. Aangezien wij een zeer breed en divers aanbod binnen de horeca met ons advies en inkoop adviseren, kunnen wij ons inleven in uw wensen en eisen.

Copyright © 2020 Pro-Culinair. All rights reserved.
Design by Miazo. Realised by MediaEtc. Powered by AxelRef.